divendres, 10 d’abril del 2009

Galeria de personatges



Aquest és un dels personatges que apareixen al Quadern de la selva: el mico carablanca. És prou clar l'origen del seu nom, oi?

Us aniré presentant algun@s dels seus company@s d'hàbitat de tant en tant perquè us hi aneu familiaritzant.

6 comentaris:

  1. Hola! Com va?
    Bé, he d'admetre que aquest comentari és amb ànim de publicitat. He remodelat el meu bloc! Així ja em vaig preparant per la pròxima revista, quina il·lusió!!! Si no saps de què va la cosa, ho explico allà.

    Ah, i pel que fa la foto xD sembla simpàtic el mico, tot i que la gent d'allà tampoc es van menjar massa la closca per posar-li nom xD.

    En fi, adéu!

    ResponElimina
  2. http://unaltrepuntdevista.blogspot.com/

    ResponElimina
  3. Hola! La veritat és que no sabia on contestar-te els comentaris. Ho posaré aquí, si no és el lloc que tocava espero que em perdonis :).
    El primer comentari SÍ que va quedar xD, i, de fet, va ser la Conxa en persona que m'ho va proposar. No et preocupis que les víctimes xD de les meves queixes i estupideses variades (aquestes últimes sols les posaré al bloc i no a la revista) seran més anònimes que el descobridor del foc. Conforme el suggeriment... no t'he entès, ho sento... vols dir que posi així com uns personatges, com la mascota del bloc o coses d'aquestes? Home, perquè no... ja ho pensaré.

    Adéu!
    Max

    ResponElimina
  4. Hola Joan Carles som la marua i la bouchra et volem dir que el teu llibre es molt interesant i divertit i el teu viatje ha sigut molt bonic adeu profe fins al dimarts en recerca.

    ResponElimina
  5. Hola Joan Carles. Som uns alumnes que ens volem mantenir en l'anonimat i creiem que el seu llibre és bastant dolent,no ens agrada, li falta intriga, molt previsible, hi ha molts espais que es nota molt que estàn fets per a rellenar, ens fa l'impessió que en bastants parts sembla que vols mostrar la teva cultura.

    Ho sentim molt si aquest comentari afecta el teus sentiments, ho fem desde el punt de vista de lectors insatisfets amb el nostre honorable professor.

    D.D.C.
    A.L.M.G.
    NO SOM DE 4T A...

    ResponElimina
  6. bueno pues aqui yo:)
    tu sobrina;)
    bueno carli que se te quiere:P
    y ya he empezao a escribir en la agenda:)
    jajajaja
    bueno un beso(L)
    y cuidate;)

    ResponElimina